Min blogglista

fredag 27 augusti 2010

Linköping

Lilly föddes med en extra tå, det var tydligen vanligt enligt barnmorskorna och visst genetiskt även om varken Niklas eller jag känner till någon släkting som har haft det. Då det var en led i tån så tog de inte bort den i Kalmar utan vi skulle få en remiss till Universitetssjukhuset i Linköping. Det hade vi fått nu så vi begav oss 26 mil till Linköping tidigt på morgonen den 24/8. Vi kom fram vid 11-tiden efter en ganska jobbig bilfärd då Lilly har problem med magen igen och kunde inte riktigt komma till ro. Först kollade vi vart vi skulle inne på sjukhuset innan vi åkte vidare för att äta. Sedan hade vi lovat Malin att vi skulle titta på en sittvagn som hon hittat på Blocket så vi mötte upp säljaren. En lättkörd smidig billig vagn! Vi blev avundsjuka då vi inte tycker om vår Emmaljunga-vagn, den är för tung och otymplig med sina fyra fasta hjul. Jag gick på rekommendationer när jag bestämde mig för denna, vad jag inte tänkte på att de som rekommenderade den bor på landet, men för oss inne i stan hade det varit smidigt med svängbart framhjul! Det är lätt att vara efterklok! Men tack mamma och pappa ändå för att vi fick denna vagn av er! :-)
Så skulle vi vara på Röntgen 13.15 och det gick jättebra. Lilly sa inte ett knyst fast att vi höll i benet så foten kunde vara still. Därefter hade vi tid hos läkare på Hand-och plastikkirurgiska mottagningen. Där fotades foten och läkaren klämde och kände på den. Lilly var jätteduktig där också! Vi fick alltså inte ta bort den nu utan vi ska få en tid om c:a 2 månader för operation. Då kommer vi få åka upp dagen innan och sova där - på fastande mage...det blir ingen rolig natt!
När vi var klara inne på sjukhuset åkte vi till Cloetta i Ljungsbro, när vi ändå var i närheten! :-D Vi handlade lite godis fast allt var inte billigare än i vanliga affärer. På hemvägen körde vi in mot Astrid Lindgrens värld så att Lilly fick äta en gång innan vi kom hem. Så fick vi se hur det såg ut utifrån.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar