Min blogglista

tisdag 15 mars 2011

Inget hus för oss

Haha, vi kan ju glömma huset i Björkenäs. Eller vilket hus som helst just nu för 2,5 miljoner. Vi var på banken idag för att kolla lånelöfte och se hur mycket vi kunde räkna med i månadskostnad. Även om vi skulle få 1,1 för denna lägenhet, och 1 miljon för lägenheten i Malmö, så skulle räntan, avgifter, pantbrev och summan för köpet m.m. bli c:a 13800:- i månaden! Sen skulle vi behöva en bil till, och så går säkert räntan upp, och så kommer vi nog inte kunna göra så mycket annat, så det blir lite väl dyrt. Så tack men nej tack. Det gör mig inte så mycket, men Niklas var besviken. Vi trodde faktiskt inte att det skulle bli så pass mycket dyrare än för vårt boende idag. Niklas gillar inte vår lägenhet som vi bor i idag, här var det väl jag som var drivande så det är väl hans tur att bestämma boende nästa gång. För problemet är att vi tycker totalt olika när det gäller boende. Det som är tråkigt är att Lilly kommer behöva ha sitt rum i samma rum som Biblioteket. Fan, vi skulle ha kollat på en fyra när vi letade lägenhet.

2 kommentarer:

  1. Trist ja det är inte alls så billigt längre med hus tyvärr. När man lånar över 2 miljoner springer fort räntan iväg. tyvärr.
    ni får leta er lite utanför Kalmar ( pik ljungbyholm är fiint ) hahaha
    snart kommer det ett hur till er med.

    SvaraRadera
  2. Ljungbyholm blir JÄTTEBRA. Eller Vassmolösa, ännu bättre. Man måste ju inte köpa en flång ny bil heller, så det ska ni nog klara. :-)Från Vassmolösa in till stan ta det väl max en kvart med bil, det är ingenting ju. Och då får du nära till Allans livs också :-)

    SvaraRadera