Min blogglista

måndag 14 mars 2011

Flytt?

Vi var på en visning på ett hus i Björkenäs för ett tag sedan. Lagom stort, stor fin veranda som vetter ner mot vattnet. Fin utsikt nu, kanske blir lite mindre havsutsikt när det kommer löv på träden men lugnt och skönt område. Katterna skulle nog älska det också. Egentligen var det lite för dyrt för oss, men vi tyckte det kunde vara skoj att titta på huset ändå. Och det behövs ju målas, tapetseras om, byta golv...och sedan är det direktverkande el(men öppen spis också!) vilket blir nog lite för dyrt...När mäklaren ringde Niklas så la han 100 000 under utgångspriset, och sa dessutom att vi ville ha fem månader på oss att sälja våra lägenheter. Vet inte riktigt varför han sa så egentligen, men köparen hade godkänt budet! Och vi har det enda budet!..Nu är det ju inte bindande tack och lov förrän något är påskrivet så vi kan vara lugna. Det ligger egentligen för långt ifrån stan, vi hade behövt en bil till och det är risk att jag får lappsjuka där ute. Klarar inte av tystnad, avskyr att bo själv t.ex. Hatade att bo själv i studentlägenheten i Karlskrona, eller under gymnasiet när jag bodde själv i en lägenhet under veckorna. Men visst, bra område för Lilly att springa omkring i. Bra trädgård med potential. Jaja, vi får se.

3 kommentarer:

  1. klart det ska kännas bra att köpa ett hus! kanske kändes fel också pga av att han bara körde på utan dig ju!:) lite tokigt... samtidigt ett hur när man har abrn är guld värt! ångrara det aldrig, stor skilland sen på att kunna släpaop ut barnen i trädgårn än att gå bort till lekplatsen så helt fel kanske det ändå inte är?? hi hi

    kram

    linda

    SvaraRadera
  2. För långt utanför stan?!! Björkenäs, det är ju för sjutton cykelavstånd in till stan därifrån. Fast det är åt lite fel håll tycker jag, tyvärr. Se till att hitta ett hus närmre oss.

    SvaraRadera
  3. Haha Caroline, nej det är inte cykelavstånd, det är det knappt härifrån till jobbet. ;-) Men nu blir det inte Björkenäs ändå, så det får kanske bli något mer i er närhet..

    SvaraRadera