Min blogglista

måndag 19 mars 2012

Stockholmstripp

Vi körde upp till Stockholm förra helgen för att hälsa på Caroline och Oscar. De har köpt en fin tvåa mitt på Kungsholmen med lite utsikt över vattnet. Det var lugnt läge, nära en park och det tog bara en kvart att gå in till centrum. Vi körde upp på fredagskvällen, kom fram vid 22.30-tiden. Lilly sov lite oroligt tyvärr. På lördagen ville Niklas gå på båtmässan, och ha med mig och Lilly...Vi tog pendeltåget dit, smidigt. När vi kom tillbaka mötte vi upp Caroline, och gick tillbaka till lägenheten längs vattnet. Vi gick igenom Stadshuset och såg åtminstone fyra brudpar där samtidigt! På kvällen åt vi god lasagne och såg på Melodifestivalen (rätt låt vann).
På söndagen gick vi en promenad igenom Rålambshovsparken och runt DN-skrapan tillbaka. Vi åt lunch på en Indisk restaurang (varför har vi inte en sån restaurang i Kalmar?) innan vi körde hemåt. Lilly var duktig hela vägen hem, tills vi kom till Mönsterås. Då blev det nog för mycket med bilåkandet.
Både Niklas och jag sa det att Stockholm är trevligt och där skulle man bo. Nu får han tjäna ihop lite pengar så vi kan köpa en övernattningslägenhet åtminstone. ;-)




De var snabba med att döpa båten..

Stadshuset







Caroline och Lilly pusslar


Lekparken vid "Rålis-parken". Jättefin!





Rålis-parkens lekplats

Oljudshörnan

Nappträdet

Stockholm är vackert!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar